Degryse en Mulder komen verrassend uit de hoek over Club-speler: “Héél raar”

Degryse en Mulder komen verrassend uit de hoek over Club-speler: “Héél raar”
Donderdag 27 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Dat Club Brugge voor het eerst dit seizoen verloren heeft in de Champions League weet u inmiddels al wel. Degryse en Mulder spraken na de wedstrijd over enkele Belgische sterkhouders van Club.

Dat Simon Mignolet en Hans Vanaken mee naar het WK gaan, lijkt inmiddels een zekerheid. Toch zijn er ook enkele Club-spelers die nog strijden voor hun plek in de 26-koppige selectie van de Duivels.

Bij de landskampioen lopen er twee verdedigers rond die mogelijks mee mogen naar de wereldbeker: Dedryck Boyata en Brandon Mechele. Die laatste verdient het volgens Marc Degryse en Jan Mulder om er bij te zijn.

“Hij verdient het gewoon om meer minuten te maken bij de Duivels. Hij moet de concurrentie aangaan met Debast, terwijl Mechele al een aantal seizoenen zes CL-matchen speelt”, opent Degryse bij VTM.

Martinez

“Mechele krijgt van Hoefkens de voorkeur op Boyata. Denayer heeft het voorbije jaar dan weer amper gespeeld en zit nu in Dubai”, gaat de analist verder.

“Als Martínez daarmee geen rekening houdt, zou dat héél raar zijn!” Mulder liet meteen blijken dat hij akkoord gaat met de stelling van zijn collega.

Poll: Verdient Mechele een basisplaats bij de Duivels?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Porto

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024