Bookmaker voorspelt déze resultaten voor Anderlecht, Club, Antwerp en KRC Genk

Bookmaker voorspelt déze resultaten voor Anderlecht, Club, Antwerp en KRC Genk
Vrijdag 28 oktober 2022 - 10:30   I   door Redactie

Het Europese voetbal is nog maar net afgelopen of daar is de Jupiler Pro League alweer.

En dan is het uitkijken of bijvoorbeeld Anderlecht thuis tegen Eupen kan wat afgelopen donderdag Europees niet lukte tegen het Roemeens FCSB: winnen. Volgens Unibet blijft paars-wit torenhoog favoriet met een notering van 1.44 tegenover 7.00 voor winst van Eupen.

Voor Antwerp - dat met een zes op vijftien in een dip zit - ziet de bookmaker het minder rooskleurig in. Op verplaatsing bij Charleroi wordt een overwinning van de Brusselaars genoteerd aan 2.05 tegenover 3.50 voor een zege van de thuisploeg.

Club Brugge blijft ook na de Europese pandoering tegen FC Porto topfavoriet om thuis tegen KV Oostende de drie punten te pakken: 1.27 tegenover 10.00. KRC Genk tenslotte geniet vrijdagavond als leider duidelijk het voordeel tegen KV Mechelen: 1.40 tegenover 6.75.

Poll: Wie denk je dat het meeste kans heeft om te winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023