Club Brugge wrijft zich in de handen en kan er onverwachte international bij krijgen

Club Brugge wrijft zich in de handen en kan er onverwachte international bij krijgen
Vrijdag 28 oktober 2022 - 13:30   I   door Redactie

Dat de spelers van Club Brugge zo veel matchen moeten spelen komt door het drukke programma van blauw-zwart, maar ook omdat de meesten international zijn.

En daar zou nu zomaar een nieuw exemplaar kunnen bijkomen. Ferran Jutgla is immers opgenomen in de voorselectie van de Spaanse nationale ploeg voor het WK. Een mooie erkenning voor zijn ontbolstering bij Club Brugge.

Dat wil evenwel nog niet zeggen dat bondscoach Luis Enrique de aanvaller gaat meenemen naar Qatar, want het gaat over een voorselectie die maar liefst 55 namen bevat, terwijl er maar 26 mogen afreizen.

Maar er zitten ook heel wat twijfelgevallen bij die door blessures onzeker zijn of ze wel wedstrijdfit zullen raken tegen de start van het WK. Het is zowel voor Club Brugge als voor Jutgla zelf dus spannend afwachten. Deadline is 11 november.

Marktwaarde

Voor de landskampioen zou een statuut als international en al zeker een deelname aan een WK de marktwaarde van Jutgla naar ongeziene hoogten kunnen duwen, wat bij een latere transfer nog maar eens een enorme miljoenenwinst zou kunnen opleveren.

Poll: Vind je dat Jutgla een selectie verdient?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Spanje

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024