‘Onverwachts enorme opsteker voor Rode Duivel Eden Hazard bij Real Madrid’

‘Onverwachts enorme opsteker voor Rode Duivel Eden Hazard bij Real Madrid’
Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00   I   door Redactie

Eden Hazard deelde aan het einde van vorig seizoen mee dat hij er dit seizoen helemaal zou staan voor Real Madrid. Vooralsnog heeft de Duivel die uitspraak geen kracht kunnen bijzetten op het veld.

Hij kreeg dan ook nog maar 229 minuten speeltijd bij De Koninklijke. Toch wordt er door het Spaanse nieuwsmedium Don Balon verwacht dat de Duivel zondag aan de aftrap zal verschijnen tegen Girona.

Girona staat pas achttiende in de Spaanse eerste klasse. Daarnaast zijn Karim Benzema én Federico Valverde geblesseerd bij Real. Volgens Don Balon zal ook Asensio niet aan de aftrap verschijnen.

Daardoor blijven er niet veel opties meer over voor de aanvallende drietand van Los Blancos. Vinicius Jr. zal zonder twijfel starten en ook Rodrygo werd tegen de verwachtingen in opgenomen in de selectie.

Rode Duivels

Met het oog op het WK kan Hazard best iedere speelminuut ten volle benutten. Als de Duivel zondag zijn stempel weet te drukken, dan zou het zomaar kunnen dat hij nog extra minuten kan verzamelen tegen het WK. Dat zou natuurlijk een goede zaak zijn voor onze nationale ploeg.

Poll: Zal Hazard weten te scoren tegen Girona?

TAGS  I  Real Madrid  I  Girona  I  Rode Duivels

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023