Blauw-zwarte supporters krijgen opeens de kriebels tijdens wedstrijd: “Griezelig!”

Blauw-zwarte supporters krijgen opeens de kriebels tijdens wedstrijd: “Griezelig!”
Zaterdag 29 oktober 2022 - 22:45   I   door Redactie

Club Brugge speelde zaterdagavond in de Jupiler Pro League tegen KV Oostende. De landskampioen wist met veel moeite te winnen.

Ferran Jutgla kreeg al snel in de tweede helft een penalty, maar zag zijn poging gered worden. Van de acht strafschoppen die Club Brugge dit jaar kreeg, werden er maar drie rechtstreeks gescoord.

Noa Lang, Hans Vanaken en Ferran Jutgla misten er eentje én wisten er een andere om te zetten. Cyle Larin mocht één keer proberen en wist niet te scoren. Ook Nielsen zag zijn penalty tegen KVO gered worden, maar de Deen wist in de rebound toch raak te treffen.

Op Twitter krijgen de supporters van Club de kriebels wanneer ze aan een opkomend penaltyprobleem beginnen te denken: “Ons penaltyspook begint nu echt griezelig te worden!” Zit de landskampioen opeens met een penaltytrauma?

Vanaken

Vanaken kwam na de match bij Eleven Sport even terug op de penalty's: "Het probleem is misschien dat degene die trapt denkt: “Wat als ik deze mis?” Maar dat mag niet, we zullen nog eens goed moeten nadenken over hoe we dit in de toekomst gaan regelen."

Poll: Kunnen we stilaan beginnen spreken over een penaltytrauma bij blauw-zwart?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  v24

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024