Kompany laat zich onverwacht uit over Anderlecht en heeft bijzondere boodschap

Kompany laat zich onverwacht uit over Anderlecht en heeft bijzondere boodschap
Zondag 30 oktober 2022 - 12:15   I   door Redactie

Wat zou Vincent Kompany denken over alles wat er bij Anderlecht nu aan het gebeuren is? Die veelgestelde vraag is nu beantwoord.

Deels toch, want tegenover Het Nieuwsblad liet de ex-trainer van paars-wit zich onverwacht voor het eerst uit over zijn geliefde club die hij afgelopen zomer diende te verlaten.

Kompany liet uiteraard het achterste van zijn tong niet zien. "Ik heb mijn mening over de situatie, maar die is irrelevant. Ik ben ook gewoon een supporter. Ik begon bij Anderlecht te voetballen toen ik zes jaar oud was, in totaal bracht ik zeventien jaar door bij de club."

"Het enige wat ik kan zeggen is dat ik een supporter ben en dat ik altijd hoop dat ze het goed doen." Al had hij toch nog iets speciaals in petto voor de fans: "Ik ben één van hen. Ik steun de club en ik wens de club alles wat hen vooruit kan helpen toe."

Snel beter

Zijn liefde voor paars-wit is duidelijk nog niet verdwenen. "Dat is echt wat ik wil", benadrukte hij. "Ik denk dat iedereen achter de club moet staan, dat is wat ik ook doe. Ik hoop dat het heel snel weer beter gaat met Anderlecht."

Poll: Vind je het jammer dat Kompany weg is bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024