‘Sambi Lokonga maakt mogelijk een verrassende terugkeer naar Belgische topclub'

‘Sambi Lokonga maakt mogelijk een verrassende terugkeer naar Belgische topclub'
Dinsdag 01 november 2022 - 08:00   I   door Redactie

Veel Belgische talenten vertrekken met hoge verwachtingen naar het buitenland, maar ze maken het zeker niet allemaal waar.

Die weg lijkt ook Albert Sambi Lokonga op te gaan. Twee zomers geleden met veel tromgeroffel van Anderlecht naar Arsenal getrokken, maar daar is hij dit seizoen zo goed als volledig naar het achterplan verwezen.

Enkel in de matchen tegen mindere goden of in de Europa League krijgt hij speelminuten, maar ook daar kan hij zich niet onderscheiden. Waardoor hij in de Premier League voortdurend vanop de bank moet toekijken.

In makelaarskringen klinkt het nu dat die situatie niet voor eeuwig houdbaar is. Als de middenvelder van trainer Arteta een tweederangsrol blijft toegewezen krijgen zou een vertrek steeds waarschijnlijker worden. Misschien zelfs al deze winter.

Optie

De grote vraag is dan natuurlijk waar Sambi Lokonga heen zou trekken. Een uitleenbeurt aan een mindere club is zeker een optie, maar eventueel zou ook een terugkeer naar de Jupiler Pro League op tafel kunnen komen te liggen. Afwachten maar.

Poll: Zou je Sambi Lokonga graag terugzien in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arsenal  I  Rode Duivels  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024