‘Club-sterkhouder Jutgla krijgt opeens zéér opvallend nieuws over WK-deelname’

‘Club-sterkhouder Jutgla krijgt opeens zéér opvallend nieuws over WK-deelname’
Maandag 31 oktober 2022 - 21:00   I   door Redactie

Binnen een kleine maand gaat het WK voetbal van start. Op 14 november moeten de definitieve selecties ten laatste bekendgemaakt worden.

In Spanje is er heel wat te doen rond Club Brugge-sterkhouder Ferran Jutgla. De Spanjaard schitterde dit seizoen al in de Champions League en behoort tot de voorselectie van bondscoach Luis Enrique.

Enrique kreeg afgelopen weekend een zware domper te verwerken, hij zag Alvaro Morata bij Atlético namelijk al na 9 minuten uitvallen met een blessure. Die domper zou wel eens goed nieuws kunnen zijn voor Jutgla met het oog op het WK.

Naast de Club-sterkhouder staan aanvallers Gerard Moreno (geblesseerd), Borja Iglesias en Iago Aspas nog op de shortlist van Enrique. Het Spaanse Don Balon meent weliswaar te weten dat Enrique niet echt een fan is van Aspas.

WK-deelname

Mocht Morata definitief uitvallen, dan lijkt de kans op een WK-deelname voor Jutgla bijzonder groot. Don Balon verwacht alvast dat — als Morata niet kan deelnemen — Jutgla deel zal uitmaken van de definitieve selectie.

Poll: Zal Jutgla meegaan naar het WK?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Spanje  I  v24

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024