‘Déze topclub wil voordeel halen uit malaise bij De Ketelaere en bereidt bod voor’

‘Déze topclub wil voordeel halen uit malaise bij De Ketelaere en bereidt bod voor’
Maandag 31 oktober 2022 - 22:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere werd deze zomer voor 32 miljoen euro weggekaapt bij Club Brugge. De jonge Duivel sloot zich aan bij AC Milan, de Italiaanse landskampioen.

Bij de Rossoneri heeft De Ketelaere vooralsnog niet weten te bevestigen. In de 752 minuten die de jonge Duivel op het veld heeft doorgebracht, kon hij nog geen enkele keer scoren. Ook leverde hij nog maar één assist af.

De Engelse topclub (in wording) Newcastle United zou volgens Calciomercatoweb een bod voorbereiden op ‘de prins van Brugge’. Het Italiaanse nieuwsmedium spreekt over een bedrag van 30 miljoen euro.

De kans lijkt om verschillende redenen klein dat trainer Pioli en AC Milan De Ketelaere al zo snel (en voor dat geld) willen laten gaan. Maar als er één club is die momenteel niet kijkt op een euro meer of minder, dan is het wel Newcastle United.

Newcastle

De Engelse club werd onlangs namelijk overgenomen door énorm rijke investeerders uit het Midden-Oosten. Newcastle lijkt wel iets te hebben voor aanvallend ingestelde Duivels, want ook Hazard en Trossard staan hoog op hun verlanglijst. Ze staan momenteel vierde in de Premier League.

Poll: Als jij De Ketelaere was, zou je deze winter dan de overstap naar Newcastle maken?

TAGS  I  AC Milan  I  Newcastle United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024