Club Brugge wordt opeens compleet afgekraakt: “De slechtste ploeg ter wereld!”

Club Brugge wordt opeens compleet afgekraakt: “De slechtste ploeg ter wereld!”
Woensdag 02 november 2022 - 09:00   I   door Redactie

Dinsdagavond speelde blauw-zwart 0-0 gelijk op het veld van Bayer Leverkusen. Zo gaf Club in extremis de groepswinst nog uit handen.

Maar voor Atlético Madrid betekende het gelijkspel van Club in Duitsland iets veel ergers. De Spanjaarden verloren zelf namelijk met 2-1 van FC Porto, waardoor Bayer Leverkusen de derde plek in de poule — en de overwintering in de Europa League — in extremis wist af te snoepen.

Op Twitter wijzen de fans van Atlético naar blauw-zwart. “Ik ben aan het trillen. Mijn zoontje van twee zei net zijn eerste woordjes: "Klopt het dat Club de slechtste ploeg ter wereld is?" Ik zei: "Ja, zoon", ik kon niet tegen hem liegen”, klinkt het bij één van de Atlético-supporters.

“Word beter, clowns… Een kleine club dat niet eens kan winnen van Leverkusen… ”, klonk het bij een andere fan. In de realiteit heeft Atlético zijn niet-kwalificatie enkel aan zichzelf te danken. Als Carrasco op de vorige speeldag in de slotfase zijn penalty gescoord had, zou er nu namelijk geen sprake zijn van dit scenario.

Poll: Snap jij de frustratie van de Atlético-fans?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  Atlético Madrid  I  FC Porto

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024