‘Overmars en Van Bommel kunnen Antwerp FC bijzondere toptransfer bezorgen’

‘Overmars en Van Bommel kunnen Antwerp FC bijzondere toptransfer bezorgen’
Woensdag 02 november 2022 - 21:30   I   door Redactie

Antwerp lijkt de laatste weken wat van zijn pluimen verloren te zijn. Van zijn laatste vier matchen wist de Great Old er maar eentje te winnen.

Bij Antwerp is de paniek nog niet groot, maar zondag wordt er best gewonnen tegen Anderlecht om dat zo te houden. Bij onze noorderburen speculeren ze al over de transfers die Marc Overmars deze winter zou kunnen doen.

In 2019 liet Mark van Bommel Mohamed Ihattaren debuteren bij PSV. Onder Van Bommel zag hij op 17-jarige leeftijd zijn waarde tot 22 miljoen euro stijgen, maar momenteel gaat het niet zo goed met Ihattaren.

De Nederlandse 20-jarige middenvelder verkeert in slechte kringen, zo ziet ook Johan Derksen bij Vandaag Inside: “Overmars moet hem in huis nemen. Hij moet hem uit die wijk in Utrecht halen.” Het was trouwens Overmars die hem in januari 2022 naar Ajax haalde. 

Laatste kans

Derksen vindt dat Ihattaren nog een laatste kans verdient: “Want het loont de moeite als het wél lukt, dan is hij namelijk héél veel geld waard.” Momenteel wordt Ihattaren door Juventus uitgeleend aan Ajax.

Bij Ajax heeft hij zich niet weten door te zetten en deze winter verkast hij weer naar Juventus. Momenteel wordt zijn waarde rond 5 miljoen euro geschat, maar in deze omstandigheden zou Antwerp hem voor een veel lagere prijs kunnen wegplukken.

Poll: Moet Antwerp Mohamed Ihattaren gaan halen?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax  I  Juventus

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024