Paars-witte sterkhouder kijkt in eigen boezem: “Maar dát interesseert me niet!”

Paars-witte sterkhouder kijkt in eigen boezem: “Maar dát interesseert me niet!”
Donderdag 03 november 2022 - 09:00   I   door Redactie

Donderdagavond werkt Anderlecht een ontzettend belangrijke match af. In Denemarken moet paars-wit gaan winnen tegen Silkeborg om door te stoten in de Conference League.

Voor aanvang van de wedstrijd — en na een aantal mindere momenten de afgelopen weken — wordt de positie van kapitein Van Crombrugge in twijfel getrokken. Woensdag schoof de doelman aan voor een persbabbel met het oog op de Conference League-wedstrijd.

“We moeten oplossingen vinden voor de tegengoals op stilstaande fases, maar de buitenwereld vindt altijd wel iets om op te focussen”, opent de doelman. “De vrije trap tegen Eupen schrijf ik op mijn conto. Maar ja, als de mensen verwachten dat ik die normaal pak, dan is dat een compliment.”

“Maar wat de mensen en de media over mij zeggen, dat interesseert me niet echt. Ik hecht belang aan interne evaluaties en ben streng voor mezelf. Als doelman moet je met druk om kunnen gaan, dat hoort nu eenmaal bij onze stiel”, concludeert Van Crombrugge.

Verbruggen

Bij paars-wit hebben ze nog een tweede klassedoelman rondlopen: Bart Verbruggen. Op Twitter lieten sommige fans weten dat ze de Nederlander graag onder de lat zouden zien staan tegen Silkeborg. Vooralsnog moet hij tevreden zijn met speeltijd bij de beloftenploeg.

Poll: Wie zou jij het liefst onder de lat zien staan in Denenmarken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Silkeborg

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024