Anderlecht gaat uitpakken met verrassend akkoord: "Deal komt vóór januari in orde"

Anderlecht gaat uitpakken met verrassend akkoord:
Vrijdag 04 november 2022 - 11:00   I   door Redactie

De hemel is met de Europese overwintering een beetje opgeklaard voor Anderlecht, maar er is meer nodig om opnieuw naar de top te klimmen.

In de eerste plaats een kwalitatieve kern uitbouwen. En behouden wat goed is natuurlijk. Zoals Lior Refaelov die op zijn 36ste een nieuw elan gevonden lijkt te hebben. Maar de Israëliër is in juni wel einde contract en kan dus al in januari bij een nieuwe club tekenen.

Maar zover ziet Rafa het zelf niet komen. Integendeel, in Het Nieuwsblad kondigt hij een nieuwe overeenkomst aan. "De intentie is om bij Anderlecht te blijven. Dat is mijn wil en ook de wil van de club."

"Ik heb een goeie band met voorzitter Wouter Vandenhaute en CEO Peter Verbeke", vervolgt hij in de krant. "We zijn al aan het praten en ik ga ervan uit dat we wel een deal vinden voor januari."

37 jaar

Over de kwaliteiten van Refaelov bestaat er geen twijfel, maar de aanvallende middenvelder wordt in april volgend jaar wel al 37 jaar. De kans is groot dat er bij het nieuwe contract afgesproken wordt dat hij niet meer alles zal spelen.

Poll: Vind je het een goede zaak dat Refaelov nog minstens een jaar gaat blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023

zaterdag 18 maart 2023

vrijdag 17 maart 2023