‘Het is van dat: Real-bestuur heeft héél duidelijke boodschap voor Eden Hazard’

‘Het is van dat: Real-bestuur heeft héél duidelijke boodschap voor Eden Hazard’
Zaterdag 05 november 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het is een huwelijk dat nooit de verwachtingen kon inlossen: Eden Hazard en Real Madrid. De Rode Duivel is de best betaalde speler bij Los Blancos, maar er zijn maar drie spelers die minder speeltijd verzamelen dan hem.

Wat die statistiek nog wat duizelingwekkender maakt is het feit dat de drie spelers die minder dan hem spelen (Vallejo, Mariano en Odriozola), samen niet het salaris opstrijken dat Hazard in zijn eentje verdient. De Rode Duivel ziet jaarlijks 27 miljoen euro op zijn rekening verschijnen.

Het bestuur van Real Madrid heeft lang geduld gehad met Hazard. De kapitein van de Rode Duivels had op voorhand aangekondigd dat dit zíjn seizoen zou worden bij Real, maar niets blijkt minder waar. Het geduld van het bestuur en de trainer is inmiddels op, zo meldt het Spaanse El Debate.

Deze zomer zouden ze hem al geadviseerd hebben om op huurbasis te vertrekken, maar dat wilde Hazard niet. Volgens het Spaanse medium heeft het bestuur hem nu verteld dat hij na het WK een ander team moét zoeken. Gelukkig voor Hazard zijn er al enkele clubs die zich gemeld hebben.

Transfer

Newcastle United, Aston Villa, Galatasaray én Juventus hebben al laten weten dat ze Hazard wel kunnen gebruiken. Het salaris van de Duivel vormt weliswaar een struikelblok. Hazard zal zelf moeten beslissen wat hij het liefste wil: met een dik salaris op de bank zitten, of iets minder verdienen maar wél wekelijks speeltijd verzamelen.

Poll: Had Hazard Real deze zomer al moeten verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023