Martinez wijst schuldige aan voor zwakke wedstrijd tegen Griekenland

Martinez wijst schuldige aan voor zwakke wedstrijd tegen Griekenland
Zondag 26 maart 2017 - 10:15   I   door Redactie

De Rode Duivels konden maar nipt een thuisnederlaag tegen Griekenland vermijden. Roberto Martinez is niet tevreden met het gelijkspel.

"Ik ben teleurgesteld met onze prestatie", bekende de bondscoach na de wedstrijd. "We hebben de Grieken laten doen wat ze wilden doen. Je moet zorgen dat je geen tegendoelpunt slikt. We wisten dat Mitroglou gevaarlijk was."

Martinez wijst ook naar het veld als schuldige voor de nederlaag. "Het tempo was te laag en daar speelde de slechte staat van het veld dan weer een hoofdrol in. Griekenland is met een plan naar Brussel gekomen en heeft dat perfect uitgevoerd: één kans afdwingen en ook scoren."

"Vanuit hun standpunt spelen ze een perfecte wedstrijd. Maar wij mogen niet gefrustreerd raken als de tegenstander sterk verdedigt. Eden Hazard en Kevin De Bruyne kunnen dat met hun individuele klasse vaak verdoezelen. Het team wist vandaag niet hoe ze het moesten oplossen, we moeten rationeler voetballen en leren om tegen dergelijke teams te spelen. We mogen niet accepteren dat we gefrustreerd raken."

TAGS  I  rode duivels  I   martinez  I   griekenland

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024