Zo denkt men in het buitenland nu over de Rode Duivels (na erg zwakke prestatie)

Zo denkt men in het buitenland nu over de Rode Duivels (na erg zwakke prestatie)
Zondag 26 maart 2017 - 10:45   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben ook de buitenlandse pers allerminst kunnen overtuigen tegen Griekenland. De Belgen vermeden maar nipt een nederlaag. Daar waren ze in het buitenland ook verrast door.

Het Nederlandse Voetbal International zag dat “de Europees kampioen van 2004 duidelijk niet naar Brussel was gekomen om er een mooie wedstrijd van te maken. In de eerste helft beperkten de bezoekers zich tot verdedigen en daar slaagden zij uitstekend in.”

“De Rode Duivels konden pas in de 89e minuut een nederlaag vermijden. Ze leken lang niet dynamisch genoeg om het lage blok van de Grieken te ontwrichten”, aldus de Italiaanse krant Corriere dello Sport.

“Dit was een frustrerende avond voor het team van Roberto Martinez”, klinkt het in The Guardian“Dit is een uitstekende uitslag voor de negen man van Griekenland. Ze wonnen bijna, maar een briljante late goal van Romelu Lukaku voorkwam dat.”

Ook Goal zag bijna een stunt van Griekenland. “De ploeg van Roberto Martinez ging voor een perfecte score in deze voorronde, maar Griekenland was hen in Brussel te slim af. Met een ‘smash-and-grab game plan’ hadden ze bijna een stuntzege te pakken.”

TAGS  I  griekenland  I   rode duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024