Sonck haalt na onthulling zwaar uit naar Anderlecht-speler: "Zéér onprofessioneel!"

Sonck haalt na onthulling zwaar uit naar Anderlecht-speler:
Zondag 06 november 2022 - 18:53   I   door Redactie

Antwerp-Anderlecht werd voor de aftrap overschaduwd door een incident dat zijn invloed kan hebben in de kleedkamer.

Want voor aanvang van de partij onthulde interim-coach Robin Veldman de reden waarom Wesley Hoedt niet in de selectie zat. "Hij heeft aangegeven moeite te hebben met het feit dat hij niet in de basis stond in de Conference League-partij tegen Silkeborg", aldus Veldman.

"Wesley heeft besloten dat hij graag een gesprek wil met ons", vervolgde de Nederlander bij Eleven Sports. "En ik wil in de voorbereiding graag de rust bewaren rondom mijn elftal." Wesley Sonck viel als analist van de wedstrijd bijna van zijn stoel bij die uitleg.

"Zéér onprofessioneel!", aldus Sonck. "Elke speler komt in zijn carrière wel een moment tegen waarop hij op de bank moet gaan zitten. Dit seizoen is een jaar dat voor Hoedt met ups en downs gaat, maar dat is nu éénmaal zo in een carrière."

Messi

"Maar dat je dan zegt dat je niet op de bank wil zitten, vind ik toch wel heel vreemd. Dat kan je niet doen als speler, of je moet Messi heten." Het mag duidelijk zijn dat Anderlecht bovenop alle miserie nu ook nog eens een groot probleem Hoedt heeft.

Poll: Vind je de kritiek terecht?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024