Het lijkt zeker: 'Grootverdiener heeft zijn laatste wedstrijd bij Anderlecht gespeeld’

Het lijkt zeker: 'Grootverdiener heeft zijn laatste wedstrijd bij Anderlecht gespeeld’
Maandag 07 november 2022 - 09:00   I   door Redactie

De prestaties van de laatste weken zijn hoopgevend voor Anderlecht. Onder Robin Veldman verloor paars-wit nog geen enkele keer.

Een ding dat nog wel stroef loopt bij de recordkampioen, is de situatie rond Wesley Hoedt. Voor de wedstrijd tegen Antwerp werd hij uit de selectie geweerd door trainer Robin Veldman.

Bij Het Laatste Nieuws menen ze te weten dat Hoedt — nadat hij wist dat hij niet aan de aftrap zou verschijnen — geen interesse meer toonde in de tactische bespreking voor de wedstrijd tegen Silkeborg.

De verdediger zou nadien een gesprek zijn aangegaan met de leiding en dat deed de spanningen toenemen. “Wes wilde graag een gesprek en dat was niet zo’n fijn gesprek. Hij reageerde zwaar”, wist Veldman mee te delen.

Transfer

Sindsdien moet Hoedt alleen trainen bij paars-wit. De Nederlander zal volgens Het Nieuwsblad én Het Laatste Nieuws deze winter Anderlecht allicht verlaten. Dat was deze zomer bij de transfer van Vertonghen naar het Lotto Park trouwens al het plan.

Toen vond zijn makelaar weliswaar geen nieuwe club voor de Nederlander. “Hoedt! Hoedt! Hoedt! Deze keer komt het echt niet meer goed”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Poll: Zal Hoedt na de wintermercato nog in de Jupiler Pro League voetballen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024