‘Absolute sterkhouder lijkt Anderlecht in januari te verlaten (en het is niet Hoedt)’

‘Absolute sterkhouder lijkt Anderlecht in januari te verlaten (en het is niet Hoedt)’
Maandag 07 november 2022 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht lijkt stilaan van zijn vormdip verlost te zijn. De recordkampioen staat momenteel wel pas elfde in de Jupiler Pro League.

Er is de laatste dagen heel wat te doen geweest rond de sfeer in de kleedkamer van paars-wit. Wesley Hoedt lijkt deze winter te vertrekken bij Anderlecht na strubbelingen met trainer Robin Veldman.

Toch zou Hoedt niet de enige speler zijn die Anderlecht deze winter kan verlaten. Volgens The Athletic is Wolverhampton op zoek naar een versterking in de aanval. Ze zouden momenteel de mogelijkheden bestuderen om Silva deze winter nog terug te halen.

Anderlecht huurt de Portugees van Wolverhampton en nam zijn voltallige loon over. De Wolves hebben initieel geen optie bedongen om hem vroegtijdig terug te halen en zouden daarom bereid zijn om een niet nader bepaald bedrag over te maken aan paars-wit.

Bestuur

De vraag is natuurlijk of Anderlecht het wel ziet zitten om zijn meest succesvolle aanvaller van het seizoen al te laten gaan. Silva scoorde al negen keer voor paars-wit. Als Wolverhampton een mooie som geld wil neerleggen, dan zou het zomaar kunnen dat Anderlecht zijn spits al na een half seizoen weer ziet vertrekken.

Poll: Hoeveel euro moet Anderlecht minimaal ontvangen om Silva vroegtijdig laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Wolverhampton

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024