Sterkhouders van Club Brugge laten massaal blijken wat ze denken van CL-loting

Sterkhouders van Club Brugge laten massaal blijken wat ze denken van CL-loting
Maandag 07 november 2022 - 16:30   I   door Redactie

Club Brugge speelt in februari zijn achtste finales op het kampioenenbal. Sinds maandagmiddag weten ze wie hun tegenstander zal zijn.

De landskampioen zal het in een dubbele confrontatie opnemen tegen SL Benfica. Op de sociale media van Club reageren de blauw-zwarte spelers massaal op de loting. “Wow, Benfica, wat een mooie club. Ik denk dat we kunnen doorstoten”, opent Clinton Mata.

“Ze hebben hun groep verdiend gewonnen en hebben enkele goede spelers”, wist Skov Olson mee te delen in het filmpje. De — nog steeds — geblesseerde Mats Rits kijkt al uit naar de confrontatie: “Het wordt een leuke verplaatsing met veel sfeer in Portugal!”

Bjorn Meijer waarschuwt ons dan weer voor de kwaliteiten van Benfica: “Het is een lastig team, ze zijn niet voor niets eerste geworden in hun poule.” Ook Brandon Mechele verwacht een moeilijk tweeluik: “Het zal niet makkelijk zijn.”

Supporters

Antonio Nusa gaat uit van de eigen kwaliteiten: “We maken zeker kans, want we zijn zelf ook een goed team!” Om af te sluiten richten de Club-sterkhouders zich tot hun supporters. “We zullen de steun van onze fans nodig hebben”, klinkt het bij CL-sensatie Jutgla.

“Want zeker met de steun van de supporters, maken we een grote kans!”, vervolgt Clinton Mata. Ten slotte spreekt ook Casper Nielsen de fans nog even toe: “Alles is mogelijk. Let’s do this!”

Poll: Zal jij met Club Brugge meereizen naar Portugal?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024