Van Damme onthult wilde plannen na rechtszaak en lacht met Aster Nzeyimana

Van Damme onthult wilde plannen na rechtszaak en lacht met Aster Nzeyimana
Maandag 07 november 2022 - 18:00   I   door Redactie

In de zomer van 2020 diende Jelle Van Damme klacht in tegen Louis de Vries, de voormalige eigenaar van Sporting Lokeren. Die zou hem nog zijn tekengeld én een deel van zijn salaris verschuldigd zijn.

Momenteel is de zaak nog steeds lopende. In de voetbalpodcast 90 minutes kwam Jelle Van Damme terug op dat incident: “Ik weet niet wanneer de uitspraak gedaan wordt, mijn advocaat waarschijnlijk wel.”

“Voor mij gaat het over het principe. In België laten bedrijven zich failliet gaan en na een korte tijd beginnen ze gewoon iets anders”, deelt Van Damme mee. “Ik kan dat niet zomaar laten passeren.”

“Het is geld waar ik niet op reken, maar het is écht uit principe”, gaat de ex-Anderlecht-speler verder. “Wat ga je dan doen als je he wél krijgt?”, vraag Sam Kerkhofs zich af. “Courtside!”, is het duidelijke antwoord van Van Damme.

Courtside

Daarmee bedoelt Van Damme dat hij naar de LA Lakers (basketbal) zal gaan kijken op de duurste plaatsen in de arena, recht aan het terrein. “Zullen we met vier afspreken”, vraagt Van Damme. “Ja, dat is goed!”, antwoordt Kerkhofs vol overtuiging.

“Maar kan je dan geen bal tegen je hoofd krijgen?”, vraagt Aster Nzeyimana. “Aster gaat niet mee want hij heeft schrik voor zijn gezicht”, lacht Van Damme. “Hij heeft natuurlijk ook wel het mooiste gezicht van ons vier”, concludeert Filip Joos met een knipoog.

Poll: Zou jij graag eens courtside-kaartjes hebben voor een NBA-match?

TAGS  I  Sporting Lokeren

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023