'Anderlecht loopt zware domper op: Gedroomde versterking weigert straffe aanbieding'

'Anderlecht loopt zware domper op: Gedroomde versterking weigert straffe aanbieding'
Dinsdag 08 november 2022 - 08:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht breken ze zich nog altijd het hoofd over hoe ze het tij kunnen keren. Zeker is dat er versterking nodig is.

En niet alleen wat de spelerskern betreft, want de Brusselaars zijn al een tijdje op zoek naar een sportief directeur. Jesper Fredberg van het Deense Viborg wordt steeds vaker naar voor geschoven, maar blijkbaar stond er een andere naam hoger op het verlanglijstje.

Want bij FC Rijnmond onthulde de Nederlander Henk van Stee dat hij een aanbieding van paars-wit weigerde. "Anderlecht nam contact met me op, maar ik weigerde de onderhandelingen na overleg met mijn gezin."

De reden was simpel: "Ik heb hen beloofd dat ik niet meer naar het buitenland ga. Ik zal dus niet ingaan op het voorstel van Anderlecht." Van Stee heeft vooral naam gemaakt als hoofd jeugopleiding bij Shakhtar Donetsk en Zenit Sint-Petersburg.

Sportief directeur

Bij die laatste club was hij ook sportief directeur, dezelfde functie die hij in zijn vaderland vervulde bij Sparta Rotterdam. Sinds 2021 zat hij zonder club, maar Anderlecht wordt dus niet zijn nieuwe werkgever.

Poll: Had je Van Stee een versterking gevonden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Shakthar Donetsk  I  Sparta Rotterdam

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024