Veldman verbaast bij Anderlecht met onvoorziene wending rond grootverdiener

Veldman verbaast bij Anderlecht met onvoorziene wending rond grootverdiener
Woensdag 09 november 2022 - 18:00   I   door Redactie

De laatste jaren waren bij Anderlecht bijzonder woelig. Hun laatste titel dateert intussen van het seizoen 2016-2017.

Middenin dat seizoen plukten ze Adrien Trebel weg bij Standard. De middenvelder verdient jaarlijks 2,7 miljoen euro bruto bij paars-wit. Vorig seizoen maakte Vincent Kompany als snel duidelijk dat hij Trebel niet nodig had.

De middenvelder werd dan ook een half jaar uitgeleend. Onder Mazzu stond hij opnieuw in de basis, maar door een schouderblessure miste hij een groot deel van het huidige seizoen. Tegen Antwerp mocht hij dit weekend zijn comeback maken.

In aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Lierse liet Veldman zich uit over Trebel: “Hij brengt ons ervaring bij en agressiviteit in de duels. Dat leiderschap is handig in onze jonge groep. Hij is op het veld een verlengstuk van mezelf.” Trebel lijkt dus op een basisplaats te mogen rekenen onder Veldman.

Contract

De grootverdiener ziet zijn monstercontract deze zomer aflopen. Als hij graag bij Anderlecht wil blijven, dan zal hij een groot deel van zijn salaris moeten inleveren. “Of hij een contractverlenging moet krijgen is niet mijn bekommernis. Ik ben de interim-coach, hé”, wist Veldman nog mee te delen.

Poll: Moet Anderlecht Trebel een nieuw contract aanbieden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Lierse  I  Standard

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023