OFFICIEEL: Rode Duivel Romelu Lukaku krijgt opeens een ongeziene behandeling

OFFICIEEL: Rode Duivel Romelu Lukaku krijgt opeens een ongeziene behandeling
Donderdag 10 november 2022 - 12:19   I   door Redactie

De WK-selectie is dan eindelijk bekend. En één van de grote vraagstukken op voorhand was Romelu Lukaku.

Die staat immers nog altijd geblesseerd aan de kant en het is koffiedik kijken óf de aanvaller wel wedstrijdfit gaat raken én hoeveel matchen hij dan nog zal kunnen afwerken. Daarom pakken ze bij de Rode Duivels uit met een ongeziene behandeling.

Lukaku ondergaat immers nog een medische behandeling op... 22 november, 24 uur voor de eerste wedstrijd tegen Canada. "Dat geeft hem de kans om volledig fit te worden", aldus Martinez op de officiële persconferentie. Daarbij wedt de bondscoach op twee paarden.

"Een WK heeft twee gezichten: één is de groepsfase, daarop kun je je voorbereiden. Een ander is de knock-out-fase en we hebben er goeie hoop op dat hij vooral dat tweede gezicht haalt. We houden rekening met alle scenario's, we evalueren op 22 november."

Ervaring

Martinez maakte ook nog de vergelijking met de situatie van de geblesseerde Witsel in de aanloop naar het EK 2021. Of die van Kompany voor het WK 2018. "We hebben ervaring, het is geen uitzonderlijke situatie voor ons. We werken zoals we dat gewoon zijn, we willen hem een grote rol kunnen geven."

Poll: Vind je dit verstandig?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024