Anderlecht-fans gaan opeens los op Geert De Vlieger: “Verzuurde oude man!”

Anderlecht-fans gaan opeens los op Geert De Vlieger: “Verzuurde oude man!”
Vrijdag 11 november 2022 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht wist zich donderdag te verzekeren van een plekje in de achtste finale van de Beker van België. Paars-wit had strafschoppen nodig tegen Lierse.

Na een beklijvende penaltyreeks was het Bart Verbruggen die Anderlecht met een redding én een omgezette strafschop verzekerde van de volgende ronde. De Anderlecht-spelers wisten geen blijf met hun geluk en sprongen allemaal in de armen van hun doelman.

Daags na de wedstrijd deelde Geert De Vlieger op Instagram een opvallende oproep: “Kan iemand zeggen tegen de Anderlecht-spelers dat ze de beker nog niet gewonnen hebben?!” De Vlieger snapte duidelijk niet dat ze bij Anderlecht zó blij waren met deze overwinning.

“Ik wist niet dat Geert al een verzuurde oude man was”, laat een Anderlecht-fan weten via Twitter. Er stonden trouwens heel wat jonge Anderlecht-spelers tussen de lijnen: “Waarom mogen die jonkies niet uitbundig zijn? Fun mag, subjectieve opmerkingen van pers minder!”

Club Brugge en Antwerp

Ook Club Brugge en Antwerp moesten het in de beker opnemen tegen een ploeg die niet uit 1A kwam. Club had tegen Patro Eisden verlengingen nodig en Antwerp wist pas na strafschoppen te winnen van SK Beveren.

Antwerp die een groepsfoto neemt, Club Brugge die in de verleningen wint en viert met hun fans maar toch weer Anderlecht aanvallen… Twee maten en twee gewichten”, klinkt het in koor bij de fans.

Poll: Vind jij het oké dat de Anderlecht-spelers zo uitbundig waren na de gewonnen strafschoppenreeks?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Lierse

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023