‘Ronaldo dropt immense bom op Manchester United: Wintertransfer in de maak’

‘Ronaldo dropt immense bom op Manchester United: Wintertransfer in de maak’
Maandag 14 november 2022 - 12:30   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo had zijn terugkeer naar Manchester United wellicht anders voorgesteld. De superster maakte in de zomer van 2021 de overstap van Juventus naar de ‘Red Devils’.

Vorig jaar was Ronaldo nog één van de sterkhouders van een United in crisis. De Portugees scoorde 24 keer in 39 wedstrijden. Dit seizoen mocht hij van Erik ten Hag nog maar 16 keer in actie komen.

Ronaldo wist daarin amper drie keer te scoren. Zondag gaf hij een explosief interview aan The Sun. Daar vertelt hij onder meer dat hij geen respect krijgt bij United en ze hem naar de uitgang willen duwen.

“Ik heb geen respect voor Ten Hag, want hij respecteert mij niet” en “United heeft me verraden, ze hebben een zwart schaap van me gemaakt”, waren een aantal van de meest opvallende quotes. Hoe dan ook lijkt het onmogelijk voor Ronaldo om na de winter terug te keren bij Manchester United.

Transfer

Deze zomer leek Ronaldo Manchester United ook te verlaten, maar toen was er geen enkele club die zich aanbood. Dat zou deze winter wel eens anders kunnen zijn. Chelsea zoekt achter een nieuwe spits en ziet een buitenkans in Ronaldo. Ook Sporting Lissabon en enkele clubs uit de MLS behoren tot de mogelijkheden.

Poll: In welke competitie moet Ronaldo zijn carrière verderzetten?

TAGS  I  Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024