Red Flame Tessa Wullaert haalt plots verschroeiend uit: “Wat hebben zij bereikt?!”

Red Flame Tessa Wullaert haalt plots verschroeiend uit: “Wat hebben zij bereikt?!”
Donderdag 17 november 2022 - 21:00   I   door Redactie

Tessa Wullaert is al jaar en dag de bekendste voetbalster uit ons land. De kapitein van de Red Flames wist al 71 keer te scoren voor de nationale ploeg.

Bij Sport/Voetbalmagazine laat Wullaert zich uit over een Rode Duivel waar ze hard naar opkijkt: “Ik heb altijd een zwak voor Eden Hazard gehad. Hij is aardig en ik hou van zijn spelstijl. De Duivels hebben zijn creativiteit en ervaring echt nodig!”

“Ik zou nog meer hem willen zijn om mijn tegenstander met mijn lichaam uit te schakelen, om om te draaien en dan plotseling versnellen om zo het verschil te maken”, gaat de kapitein van de Flames verder.

Wullaert vindt dat Hazard te veel kritiek te verwerken krijgt: “Laat hem leven. Hij is iemand die gevoelens heeft, een familie. Ik ga geen kritiek geven, want wie kan dat eigenlijk doen?”, vraagt Wullaert zich af.

Criticasters

“Hij speelde de pannen van het dak bij Chelsea, mocht het truitje van Real Madrid dragen, … Zij die hem bekritiseren, wat hebben zij bereikt?”, concludeert de voetbalster met een verschroeiende uithaal.

Poll: Vind jij ook dat Eden Hazard te hard behandeld wordt door de media?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Red Flames  I  Fortuna Sittard

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023