‘Club Brugge krijgt opsteker en doet andere Belgische topclubs ferm opschrikken’

‘Club Brugge krijgt opsteker en doet andere Belgische topclubs ferm opschrikken’
Zaterdag 19 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

Alle ogen in de voetbalwereld zijn momenteel op Qatar gericht. Zo ook die van de Belgische topclubs, die heel wat spelers afgevaardigd hebben.

Per speler ontvangt een club maar liefst 10.000 euro per dag. Club Brugge vaardigt acht spelers af, waardoor ze dagelijks 80.000 euro ontvangen. Het Laatste Nieuws heeft berekend dat blauw-zwart minstens 1,6 miljoen euro zal ontvangen.

“Een bedrag dat ongetwijfeld zal oplopen wanneer pakweg Mignolet en Vanaken, Lang of Skov Olsen zich plaatsen voor de volgende ronde”, klinkt het in de krant. Blauw-zwart supportert ook voor Ghana (Odoi en Sowah) en Canada (Buchanan en Larin).

HLN meldt dat Club op het einde van de rit een bedrag tussen de 2 en 3 miljoen euro zal ontvangen. Antwerp en KRC Genk hebben drie spelers op het WK rondlopen. Voor hen wordt de opbrengst op minstens 600.000 euro geschat, een immens verschil met het bedrag dat Club zal ontvangen.

Poll: Zal er een speler van jouw favoriete (Pro League) team de halve finales halen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  STVV  I  KV Mechelen  I  Eupen  I  SK Deinze

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023