Twee Belgen winnen 100.000 euro dankzij het doelpunt van Rode Duivel Michy Batshuayi

Twee Belgen winnen 100.000 euro dankzij het doelpunt van Rode Duivel Michy Batshuayi
Vrijdag 25 november 2022 - 16:45   I   door Redactie

Na afloop van de eerste wedstrijd van onze Duivels op het WK 2022 heerste er euforie bij Unibet. Het nieuws? Twee Belgische spelers voorspelden met succes de naam van de eerste doelpuntenmaker, de juiste minuut van het eerste doelpunt en de eindscore op weg naar de jackpot van €100.000.

Het Gouden Doelpunt is dé gratis promotie voor alle Belgische spelers: bij elke wedstrijd
van de Duivels valt €100.000 te winnen. We waren uiteraard benieuwd naar de reactie van de winnaars, dus hebben we hen even opgebeld. En gelukkig maar: zowel Theo* als Sophie* waren nog niet op de hoogte van het heuglijke nieuws en vielen compleet uit de lucht; beide winnaars waren reeds vergeten welke minuut ze gekozen hadden!

De winnaars van de eerste ronde van het Gouden Doelpunt reageerden deze ochtend aan de telefoon vanzelfsprekend zeer emotioneel. Ze hadden niet verwacht hun donderdag op deze manier te mogen starten: €50.000 extra op hun spelersrekening. De ene kon niet ophouden met lachen, de andere was totaal verbouwereerd... Hoe zou je zelf reageren?

Één ding delen beide spelers voortaan: hun liefde voor Michy Batshuayi, matchwinnaar voor de Belgen dankzij zijn fraaie doelpunt in de 44ste minuut. Batsman was echter niet de meest gekozen speler in het gratis spel: ongeveer 30% van de Unibetspelers had Kevin De Bruyne naar voren geschoven als speler die het eerst de netten zou doen trillen tegen Canada.

Zowel Theo als Sophie kozen voor de geboren Brusselaar omwille van zijn uitstekende vorm bij zijn club Fenerbahçe. Een keuze die heel wat heeft opgeleverd, met andere woorden. Wat nu? De familie inlichten, beslissen over hoe die €50.000 te spenderen (mooie bijdrage voor de aankoop van een woning voor de één, reizen voor de ander)... en eventueel een shirt van Batshuayi bestellen met rugnummer 44?

De volgende ronde van de gratis predictor is reeds online bij Unibet dus maakt iedereen opnieuw kans op zijn of haar deel van de gigantische prijzenpot van €100.000.

Wie opent de score in België vs Marokko? Vergeet zeker niet je voorspelling in te
dienen vóór de aftrap, komende zondag om 14 uur!

Voorspel nu gratis de doelpuntenmaker!

Poll: Had jij gedacht dat Michy meteen zou scoren?

TAGS  I  Rode Duivels

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023