Bijzonder zwakke Rode Duivels krijgen dit keer wel wat ze verdienen: een nederlaag

Zondag 27 november 2022 - 15:54   I   door Redactie

Het ziet er niet goed uit voor de Rode Duivels. De Belgen verloren hun tweede wedstrijd van Marokko met 0-2. Tegen Kroatië wordt het donderdag erop of eronder.

België-Marokko 0-2

De Belgen deden het in de aanvangsfase iets beter dan tegen de Canadezen. Ze konden dat echter niet heel lang volhouden en het tempo daalde. Vlak voor de rust kwam er een serieuze waarschuwing van Marokko. Een vrije trap van Ziyech ging rechtstreeks in doel, maar werd door de VAR afgekeurd vanwege buitenspel.

Na de rust was het wel raak voor Marokko. Een identieke fase - weer een vrije trap die rechtstreeks in doel verdween. Sabiri was nu de doelpuntenmaker van dienst. De Belgen konden zich niet meer herstellen van die opdoffer.