Buitenlandse pers sabelt Rode Duivels neer en is heel hard voor Kevin De Bruyne

Buitenlandse pers sabelt Rode Duivels neer en is heel hard voor Kevin De Bruyne
Zondag 27 november 2022 - 18:30   I   door Redactie

Ook de buitenlandse pers is zijn geloof in de Rode Duivels verloren. Zeker na de pijnlijke nederlaag tegen Marokko (0-2).

“België strompelt door het WK", citeert Het Nieuwsblad het Duitse Bild. "De 1-0 overwinning tegen Canada werd gevolgd door een 2-0 nederlaag tegen Marokko. De ooit gouden Belgische generatie blijft vallen...Het doelpunt van Abdelhamid Sabiri was volgens ARD-export Marc Wilmots een keepersfout…België stelde opnieuw teleur."

De Telegraaf schrijft: "België werd in de eerste helft weliswaar niet zo overlopen als tegen Canada, maar creëerde zelf ook nauwelijks iets. Verder liet België nauwelijks iets zien. Marokko staat na twee duels daardoor op vier punten, België moet met het WK-duel met Kroatië voor de boeg vrezen voor zijn kansen.”

Het Spaanse Marca wijst naar Hazard en De Bruyne. “Noch Hazard noch De Bruyne hadden het leiderschap dat hun team nodig had. De man van Madrid speelde weer een uurtje. Hoewel hij zich liet zien, lijkt hij niet langer de beslissende speler die we ons herinneren. De Bruyne, die liet zich amper zien."

Poll: Schrik jij van het niveau van De Bruyne op dit WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Marokko

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024