Bob Peeters onthult dé oorzaak voor problemen bij Duivels: “Dáár is het begonnen!”

Bob Peeters onthult dé oorzaak voor problemen bij Duivels: “Dáár is het begonnen!”
Maandag 28 november 2022 - 18:00   I   door Redactie

De Duivels lijken niet alleen op, maar ook naast het veld niet meer zo goed met elkaar overeen te komen. Enkele harde uitspraken en de slechte resultaten kwamen bijzonder hard binnen bij de spelersgroep.

Bob Peeters meent te weten wat de bron is voor de onderliggende spanningen bij de Duivels: “Die frustratie die nu leeft is begonnen nadat De Bruyne in de Engelse media heeft gezegd dat België te oud is om wereldkampioen te worden.”

“Dan worden de spelers nerveus en dat voel je. Denk aan die discussie tussen Alderweireld en De Bruyne… En nu ook het interview van Vertonghen”, verduidelijkt Peeters bij Sporza. “Er broeit iets en als de resultaten niet optimaal zijn, dan worden het zware dagen en weken.”

Er zijn al lang niet meer zoveel spanningen geweest binnen de groep, zo gaf ook Martinez deze ochtend toe bij RTBF. Volgens Het Laatste Nieuws is dat zelfs geleden van het EK van 2016, toen Wilmots nog bondscoach was. Donderdag is het alles of niets voor de Duivels, maar vooral ook voor Martinez.

Poll: Zou jij Bob Peeters graag aan het werk zien als opvolger van Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Sporza

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023