Brazilië heeft het niet makkelijk, maar staat wel al in de achtste finales van het WK

Maandag 28 november 2022 - 18:53   I   door Redactie

Brazilië heeft zich geplaatst voor de achtste finales. De Brazilianen versloegen Zwitserland na een moeilijke wedstrijd dankzij een doelpunt van Casemiro.

<h2><strong>Brazili&euml;-Zwitserland 1-0strong>h2> <p>Overtuigend was de eerste helft van Brazili&euml; niet. Bij de kansen die het kreeg, hield doelman Sommer de Zwitsers recht. Na de rust opende Vinicius toch de score, maar het doelpunt van de Braziliaan werd afgekeurd vanwege buitenspel.p> <p>Gaandeweg werd de druk groter van Brazili&euml; en uiteindelijk werden de Goddelijke Kanaries toch beloond. Manchester United-middenvelder Casemiro zorgde voor de bevrijding.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <h3><strong><em>Doelpuntenmaker:em>strong>h3> <p><em>83&#39; Casemiro 1-0em>p> <h3><em><b>Rangschikking:b>em>h3> <p>1. Brazili&euml; <b>6b>&nbsp;(3-0)<br /> 2. Zwitserland <b>3b>&nbsp;(1-1)<br /> 3. Kameroen <strong>1strong> (3-4)<br /> 4. Servi&euml; <strong>1strong> (3-5)p>

Poll: Denk jij dat Brazilië wereldkampioen wordt?