Duivel wordt met grond gelijkgemaakt: “Mag echt nóóit meer geselecteerd worden!”

Duivel wordt met grond gelijkgemaakt: “Mag echt nóóit meer geselecteerd worden!”
Woensdag 30 november 2022 - 13:30   I   door Redactie

De Rode Duivels moeten donderdag winnen van Kroatië om nog door te stoten naar de volgende ronde op het wereldkampioenschap. Ze zullen uit een ander vaatje moeten tappen dan tegen Marokko.

Valentijn Driessen, de chef voetbal van De Telegraaf, liet bij Het Nieuwsblad zijn licht schijnen over de prestatie van de Belgen. “Mijn God, wat was het slecht tegen Marokko. Geen enkele speler is me in positieve zin opgevallen”, opent hij in de WK-podcast Sjotcast.

Eén Duivel heeft het helemaal verkorven bij de Nederlander: “De meest negatieve was Axel Witsel… Zoals hij, toen België in de slotfase moest komen, begon te pingelen terwijl hij opgejaagd werd door twee Marokkanen… Neen, deze Axel Witsel is einde verhaal, die mag je nooit meer selecteren!”

“Zoals je eigenlijk veel Belgen nooit meer moet selecteren”, voegt Driessen daar nog aan toe. “Deze Gouden Generatie heeft het geweldig gedaan, maar nu moet je een nieuw elftal bouwen en de coach een schop onder zijn kont geven”, is zijn duidelijke conclusie.

Poll: Zal Axel Witsel er nog bij zijn op het EK van 2024?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Marokko  I  Kroatië  I  Canada

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023