Courtois en co. over Duivels: “Als dát niet verandert hebben we een groot probleem!”

Courtois en co. over Duivels: “Als dát niet verandert hebben we een groot probleem!”
Woensdag 30 november 2022 - 18:30   I   door Redactie

De Duivels staan voor een levensbelangrijke opdracht. Om door te stoten naar de achtste finale van de wereldbeker moeten ze donderdag de scalp van Kroatië nemen.

Bij Villa Sporza waren dinsdagavond onder meer Imke Courtois en Steven Defour te gast. Daar ging het over de hiërarchie binnen de selectie van de Duivels. Frank Lammers — bekend uit de serie Undercover — opende de debatten: “Is Martinez wel de baas van dit team. Want ik heb het gevoel dat er in de hiërarchie iets scheef zit.”

“Want je hebt toch het gevoel dat Hazard moét spelen omdat het anders gaat donderden”, gaat Lammers verder. “Ik heb vooral niet het gevoel dat de beste spelers spelen. Ik denk bijvoorbeeld dat Trossard er altijd in moet staan”. Imke Courtois dient hem direct van antwoord: “Natuurlijk, dat vinden wij allemaal.”

“Trossard speelt niet omdat Martinez vasthoudt aan mensen die veel voor hem betekend hebben. Hij beweert ook dat hij op training nog steeds ziet dat Hazard het in zich heeft”, gaat de analiste verder. “Dan kan je natuurlijk moeilijk verder vragen, want ik sta niet op die training”, verklaart Imke Courtois.

De baas

“De spelers die het niet meer laten zien zijn dus de baas”, concludeert Youri Mulder. “Je moet Trossard, die het hele seizoen al beter is dan de rest, toch gewoon laten spelen? Anders ben je kansloos”, vult Lammers hem aan. “Als dat niet verandert tegen de wedstrijd met Kroatië, dan heb je een groot probleem!”

Poll: Zit er volgens jou iets fout met de hiërarchie bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kroatië

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023