VRT-sportanker Ruben Van Gucht pakt plots uit met opstelling van de Rode Duivels

VRT-sportanker Ruben Van Gucht pakt plots uit met opstelling van de Rode Duivels
Woensdag 30 november 2022 - 20:30   I   door Redactie

Donderdag is de dag van de waarheid. De Rode Duivels moéten winnen van Kroatië om door te stoten naar de achtste finale. Lukt dat niet, dan stappen ze vrijdag op het vliegtuig richting Brussel.

Daags voor die belangrijke wedstrijd wordt er volop gespeculeerd over het basiselftal dat aan de aftrap zal verschijnen. Krijgen we Trossard eens vanaf het begin te zien? Met hoeveel gaan we achterin spelen? Is Lukaku fit genoeg om de wedstrijd te starten? En dat zijn nog lang niet alle onbeantwoorde vragen.

Als het van Ruben Van Gucht zou afhangen, dan komt Trossard wel degelijk aan de aftrap. Het sportanker van de VRT deelt via Instagram zijn ideale elftal. Hij hoopt dat Trossard en Doku op de flanken starten. Verder zou Van Gucht Lukaku in de spits zetten, met Eden Hazard vlak achter hem.

Voor De Bruyne heeft hij dan weer een plekje vrij op het middenveld, naast Tielemans. Achterin kiest de kersverse vader voor een viermansverdediging. Alderweireld en Theate mogen centraal plaatsnemen en worden bijgestaan door Castagne en Vertonghen. “Omdat het plezant is, niet omdat het juist is”, schreef Van Gucht bij zijn ideale elftal.

Poll: Zou jij tevreden zijn als deze elf namen donderdag aan de aftrap verschijnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kroatië

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023