‘Dít waren de allerslechtste Rode Duivels op het wereldkampioenschap in Qatar’

‘Dít waren de allerslechtste Rode Duivels op het wereldkampioenschap in Qatar’
Zaterdag 03 december 2022 - 12:00   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben Qatar verlaten. Na een overwinning tegen Canada, een afgang tegen Marokko en een gelijkspel tegen Kroatië zit de wereldbeker er voor de Belgen op.

Er wordt natuurlijk heel wat nagekaart over de prestatie van de Duivels in Qatar. Het Laatste Nieuws pakte zaterdag uit met een score voor alle Duivels die in actie zijn gekomen. Thibaut Courtois krijgt als enige een zeven op tien, de hoogste score.

Er zijn maar liefst vier spelers die door HLN gebuisd worden. Axel Witsel, die een passpercentage van 95,5 procent liet optekenen, is de eerste in het lijstje die vier op tien krijgt. “Hij holde keer op keer achter de feiten aan”, klinkt het in de krant.

Ook Michy Batshuayi en Thomas Meunier krijgen een vier op tien. “Meunier was niet op de afspraak. Batshuayi is dan weer door de mand gevallen als aanvalsleider, zijn knappe goal tegen Canada ten spijt.”

Dé ontgoocheling

De laatste Duivel die HLN en vier op tien toebedeeld is Kevin De Bruyne: “Dé ontgoocheling van het WK. Als zijn motor sputtert, doen de Duivels hetzelfde. Liet meermaals zijn ongenoegen blijken en was geen teamplayer in Qatar."

Poll: Wie vond jij de slechtste Duivel op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024