Wouter Vrancken en Hein Vanhaezebrouck duidelijk over functie als bondscoach

Wouter Vrancken en Hein Vanhaezebrouck duidelijk over functie als bondscoach
Zaterdag 03 december 2022 - 21:15   I   door Redactie

Al voor Martinez afscheid genomen had van de Duivels werd er volop gespeculeerd over wie zijn opvolger zou worden. Twee namen die vaak genoemd worden zijn die van Hein Vanhaezebrouck en Wouter Vrancken.

Beiden zijn momenteel aan de slag in de Jupiler Pro League. Vrancken is de coach van de leider KRC Genk. Hein Vanhaezebrouck staat dan weer aan het roer van de bekerwinnaar, AA Gent. Ze worden allebei naar voren geschoven als mogelijke opvolger voor Martinez.

Steven Defour opperde bij Villa Sporza dat hij in Vrancken een goede kandidaat zag voor de functie van bondscoach. “Ik heb het gehoord. Het is mooi van Steven dat hij dat zei”, opent de KRC Genk-trainer bij Christiaens & Company.

“Of ik het zou doen als ze mij bellen? Neen, ik denk het niet. Ik wil het dagdagelijkse werk op het veld verder blijven zetten en ik zit goed bij KRC Genk. Daar is dus geen sprake van”, neemt Vrancken alle twijfel weg.

Vanhaezebrouck

Hein Vanhaezebrouck was dan weer te gast bij Villa Sporza op de avond van de uitschakeling van de Duivels. Onder meer Herman Brusselmans ziet hem als ideale opvolger voor Martinez.

“Ik ben aan de slag en dan doe ik verder met wat ik bezig ben”, klonk het uit de mond van Vanhaezebrouck. Ze lijken beiden niet beschikbaar om bondscoach te worden, al kan de vraag stellen nooit kwaad.

Poll: Wie zou jij het liefste bondscoach zien worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  AA Gent  I  KRC Genk

woensdag 1 februari 2023

dinsdag 31 januari 2023

maandag 30 januari 2023

zondag 29 januari 2023