‘Hazard ziet na afscheid Duivels een overstap naar déze topclub helemaal zitten’

‘Hazard ziet na afscheid Duivels een overstap naar déze topclub helemaal zitten’
Woensdag 07 december 2022 - 13:00   I   door Redactie

De Rode Duivels zijn momenteel nog aan het bekomen van de uitschakeling op de wereldbeker. Voor heel wat Duivels begint er volgende maand opnieuw een stressvolle periode.

Begin januari opent de transfermarkt namelijk de deuren. Daar zal onder meer Eden Hazard een veelbesproken speler worden. Bij Real Madrid is hij overbodig, zoveel is inmiddels wel duidelijk. Volgens het Franse Sport.fr zit de kans er dik in dat er deze winter een transfer volgt.

Het nieuwsmedium meent namelijk te weten dat de kans zeer groot is dat Hazard binnenkort naar Juventus trekt. De bron meldt dat de voormalige Duivel een overstap wel zou zien zitten, alleen is het niet duidelijk wanneer die transfer dan zou plaatsvinden.

Juventus kampt momenteel namelijk met een crisis. Heel wat bestuursleden besloten vorige week om hun ontslag in te dienen omdat ze genoemd worden in een onderzoek naar verschillende vormen van fraude. Juve zal pas transfers kunnen afronden eens het nieuwe bestuur geïnstalleerd is.

Rode Duivel

Eden Hazard heeft inmiddels zijn afscheid als Rode Duivel aangekondigd. De voormalige kapitein van de nationale ploeg zal zich dus enkel nog op zijn clubcarrière focussen. Juventus lijkt alvast een optie voor de Real Madrid-speler.

Poll: Zou Juventus een goede ploeg zijn voor Hazard om zijn carrière nieuw leven in te blazen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Juventus

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023