De waarheid komt aan het licht: Opeens déze bijzondere onthulling over Martinez

De waarheid komt aan het licht: Opeens déze bijzondere onthulling over Martinez
Woensdag 07 december 2022 - 12:00   I   door Redactie

In aanloop naar het wereldkampioenschap was er heel wat te doen over de (pre-)selectie van voormalige bondscoach Martinez. Zo werden er bijvoorbeeld bijzonder weinig KRC Genk-spelers opgenomen in de 55-koppige voorselectie van de Duivels.

Mike Trésor was daar bijvoorbeeld niet op terug te vinden. Op TV Limburg sprak de Head of Football van KRC Genk — Dimitri De Condé — over dat voorval. “Martinez heeft mij voor het WK ingelicht dat Trésor en Heynen er niet bij gingen zijn”, opent De Condé.

“Hij had ook gemeld dat ze er in maart wél zouden bijzijn omdat ze een enorm hoog niveau haalden”, verrast de Head of Sports. “Hij haalde aan dat er een te korte voorbereiding was op het WK, waardoor hij besloot om ze niet mee te nemen.” Jammer genoeg voor de Genk-spelers heeft Martinez intussen afscheid genomen van de Duivels.

Toch denk De Condé dat Trésor en Heynen er klaar voor zijn: “Het zijn jongens die 23 en 25 jaar zijn, dus het zijn nog jonge spelers voor een nationale ploeg. Het niveau dat Heynen vandaag haalt is exceptioneel goed. Hij is vandaag de dag klaar voor de Duivels!” Op 24 maart spelen de Duivels de hun eerste wedstrijd in de kwalificatiecampagne voor het EK, tegen Zweden.

Poll: Moeten Heynen en Trésor in maart opgeroepen worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023