Marc Degryse is helemaal verzot op déze Duivel: “Doet me aan Mbappé denken!”

Marc Degryse is helemaal verzot op déze Duivel: “Doet me aan Mbappé denken!”
Woensdag 07 december 2022 - 17:00   I   door Redactie

De Rode Duivels kenden een roemloze aftocht op het wereldkampioenschap in Qatar. De meeste Duivels genieten sinds de uitschakeling van een (welverdiende) vakantie.

Zo ook Jérémy Doku, die momenteel in Dubai zou verblijven. Marc Degryse is alvast helemaal gek van de jonge Rennes-speler: “Hij moet binnenkort een basisspeler worden. Met zijn versnelling en individuele actie kan hij tegenstanders de stuipen op het lijf jagen.”

“Qua explosiviteit op de eerste meters doet hij me aan Mbappé denken”, vertelt Degryse aan Het Laatste Nieuws. “Voor alle duidelijkheid, daar stopt de vergelijking ook. Doku heeft nog veel werk. Hij moet zijn statistieken opkrikken”, geeft de analist ook wat kritiek.

“En hij moet beter de situaties leren herkennen. Wanneer ga ik voor de voorzet, wanneer probeer ik zelf af te werken. Ook daar is nog veel progressie mogelijk”, concludeert Degryse. “Nu moet hij fit blijven en meer spelen bij Rennes.” Doku heeft dit seizoen nog maar 210 minuten kunnen meespelen bij Rennes, zonder te scoren. 

Poll: Zal Doku dit seizoen meer dan vijf doelpunten scoren bij Rennes?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Stade Rennes

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024