Van Bommel doet onthulling over definitieve breuk met Radja Nainggolan bij Antwerp

Van Bommel doet onthulling over definitieve breuk met Radja Nainggolan bij Antwerp
Donderdag 08 december 2022 - 11:30   I   door Redactie

Eén van de meest opvallende gebeurtenissen uit de heenronde was de verwijdering van Radja Nainggolan uit de A-kern van Antwerp.

Dat heeft ondertussen tot een breuk geleid en Nainggolan gaat tijdens de winterstop dan ook vertrekken. Al liet de ex-Rode Duivel recent verstaan dat hij niet begrijpt waarom hij definitief aan de kant werd geschoven.

"Goh, ik heb al eerder gezegd dat een speler uit de selectie zetten de moeilijkste beslissing is die je als trainer kan nemen", reageerde Mark van Bommel daar nu in Het Laatste Nieuws op. "Het is iets waar Marc Overmars en ik lang over hebben nagedacht."

Maar van wat aanvankelijk een tijdelijke verwijdering uit de A-kern leek, kwam vervolgens dus een breuk. Terwijl volgens Nainggolan zelf hij in de B-kern zijn verplichtingen toch correct na kwam. “Wij hebben niet zitten wachten tot Radja in de fout zou gaan", aldus Van Bommel.

Slechte denkwijze

"Dat zou een slechte denkwijze zijn. Maar in de voorbije weken hebben we intern alles nog wat meer laten bezinken, waarna we de knoop definitief doorhakten." De Nederlandse trainer besluit: "Zonder er te veel over uit te weiden: je gaat er niet zomaar uit."

Poll: Vind je de verwijdering van Nainggolan terecht?

TAGS  I  Antwerp

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023