Eden Hazard opeens gelinkt aan spectaculaire comeback bij déze Belgische topclub

Eden Hazard opeens gelinkt aan spectaculaire comeback bij déze Belgische topclub
Vrijdag 09 december 2022 - 09:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze na het ontslag van Mazzu een compleet nieuwe weg ingeslagen. En weten ze wellicht zelf niet waar ze zullen uitkomen.

Maar dat er versterking nodig is, daar is iedereen het over eens. En daarbij worden zelfs absolute toppers genoemd. Zo werd bij de voorstelling van de nieuwe trainer Brian Riemer de vraag gesteld of hij het zou zien zitten om bij Anderlecht samen te werken met... Eden Hazard.

Riemer kon zijn lach amper inhouden. "Dat is een vraag voor de CEO", antwoordde hij. "Het is uiteraard een topspeler die al een geweldige carrière achter de rug heeft. Ik denk niet dat er één trainer is die hem niet in zijn ploeg zou willen hebben." En waarom ook niet?

Het lijkt op het eerste zicht onmogelijk, maar er zijn de voorbije jaren al meer Rode Duivels onverwachts in de Jupiler Pro League komen spelen. Vooral omdat ze met hun gezin terug naar België willen terugkeren. En laat familie nu net belangrijk zijn voor Hazard. Alles hangt er ook van af of hij bereid is om in te leveren. 

Poll: Denk je dat Hazard nog in de Jupiler Pro League gaat spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023