Nederland-Argentinië ontaardt helemaal in slotfase: "Hij vermoordt hem!" (VIDEO)

Nederland-Argentinië ontaardt helemaal in slotfase:
Vrijdag 09 december 2022 - 22:03   I   door Redactie

Het venijn zat in de staart. Op het moment dat de zege van Argentinië tegen Nederland nog in gevaar leek te komen, sloegen de stoppen door.

Althans bij Leandro Paredes. De Argentijnse verdedigende middenvelder ging eerst stevig door op Aké en knalde vervolgens helemaal opgenaaid de bal keihard naar de bank van Nederland.

Waarop de poppen aan het dansen gingen. De Nederlandse bankzitters sprongen razend recht en Virgil van Dijk knalde Paredes met zijn sterke lichaam zomaar tegen de grond. Een charge die ophef veroorzaakte - "Hij vermoordt hem". De ref kon de rust herstellen met enkele gele kaarten.

Overigens eindigde de wedstrijd na negentig minuten (plus de toegevoegde tijd) op 2-2, Invaller Wout Weghorst wiste een dubbele voorsprong van Argentinië in respectievelijk minuut 83 en minuut 90+11' helemaal uit. Waarna er verlengingen volgden en wie weet misschien ook nog penalty's.

Poll: Vind je het kunnen wat Paredes deed?