Kijkers Nederland-Argentinië reageren woest: "Hij komt Nederland nooit meer in"

Kijkers Nederland-Argentinië reageren woest:
Vrijdag 09 december 2022 - 23:14   I   door Redactie

Nederland-Argentinië leek lange tijd een saaie wedstrijd te worden, maar ontplofte na rust helemaal. Ook voor de televisiekijkers.

Want die zaten uiteraard allemaal gespannen voor hun toestel toen bij een 2-2-stand en na verlengingen strafschoppen moesten getrapt worden om te beslissen wie naar de halve finale mocht.

Tot hun grote ergernis - vooral die van de Nederlanders natuurlijk - startte de Argentijnse doelman Emiliano Martinez immers een psychologische oorlog met de strafschopnemers van Oranje. Dat lukte ook, want Van Dijk en Berghuis misten de eerste twee penalty's.

Waarna Nederland uiteindelijk het onderspit moest delven met 2-4. Op Twitter werd Martinez afgemaakt. "Hij komt Nederland nooit meer in" en "De meest degoutante speler ooit" klonk het onder meer vernietigend.

Poll: Vind je zo'n psychologische spelletjes kunnen?