Nieuwe beelden: Noa Lang moet na verloren penalty’s tegengehouden worden (VIDEO)

Zaterdag 10 december 2022 - 10:30   I   door Redactie

Vrijdag eindigde de wereldbeker van Oranje in mineur. Na een 0-2 achterstand op te halen, verloren onze noorderburen na strafschoppen.

Meteen na de winnende strafschop van Lautaro Martinez liepen alle Argentijnse spelers richting de Inter-spits. Enkelen onder hen maakten tijdens het vieren provocerende gebaren naar de Nederlanders.

Noa Lang kon dat niet smaken en was er als de kippen bij om zich te laten gelden. De Club Brugge-speler veroorzaakte zo — samen met Denzel Dumfries — opnieuw een opstootje. Na de reguliere speeltijd was dat ook al het geval.

Noa Lang kreeg een gele kaart onder zijn neus geschoven. De blauw-zwarte sterkhouder mocht in de 113de minuut invallen en liet zich opmerken met enkele verdedigende acties en een goede voorzet. Lang zal nog minstens vier jaar moeten wachten om weer WK-minuten te verzamelen.

Poll: Had Van Gaal Noa Lang meer kansen moeten geven op dit WK?