Enorme wending: Van Gaal laat zich na uitschakeling WK uit over toekomst Duivels

Enorme wending: Van Gaal laat zich na uitschakeling WK uit over toekomst Duivels
Zaterdag 10 december 2022 - 14:15   I   door Redactie

Oranje werd vrijdagavond na strafschoppen uitgeschakeld op de wereldbeker. Dat was het laatste kunststukje van Louis van Gaal bij onze noorderburen, want Ronald Koeman zal hem in 2023 opvolgen.

“Dit was de beste groep die ik in mijn carrière heb meegemaakt, een cadeautje op late leeftijd”, liet Van Gaal optekenen na de wedstrijd. Hij had het ook over het vervolg van zijn carrière als trainer. Van Gaal werd al veelvoudig genoemd als mogelijke opvolger voor Roberto Martinez bij de Duivels.

Voor wie tijdens de voorbije persconferenties van Van Gaal tussen de regels las, leek het alsof hij die rol wel op zich zou willen nemen. “Het is altijd moeilijk. Kijk naar Dick Advocaat. Ik ben teruggekeerd uit pensioen om het Nederlandse voetbal te helpen, hij doet nu hetzelfde met ADO Den Haag”, aldus Van Gaal.

“Dat zou ook met mij kunnen gebeuren”, houdt de toptrainer de hoop van de Belgische fans levend. “Al denk ik van niet”, neemt hij die hoop even snel weer weg. De KBVB kan hem natuurlijk altijd bellen, maar het ziet er niet naar uit dat de Nederlander zal toehappen.

Poll: Zou jij Van Gaal graag als nieuwe bondscoach van de Duivels zien?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Oranje

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024