De Ketelaere, Trossard, Debast en Doku worden plots onverwachts zwaar aangepakt

De Ketelaere, Trossard, Debast en Doku worden plots onverwachts zwaar aangepakt
Zondag 11 december 2022 - 15:00   I   door Redactie

Na de vroege exit in de groepsfase werd bij de nationale ploeg niet alleen Roberto Martinez aangepakt, maar ook de spelers.

Al heeft het één soms ook met het ander te maken. Dat blijkt uit een interview in Het Laatste Nieuws waar Jesse De Preter, de advocaat van Roberto Martinez de kritiek niet pikt dat de bondscoach te weinig kansen zou gegeven hebben aan de jeugd om zo een verjonging van de ploeg door te voeren.

“Onana heeft gespeeld", aldus De Preter. "Debast heeft drie matchen op rij gespeeld maar voldeed niet. De Ketelaere heeft afgelopen jaar minuten gekregen. Doku was vaak geblesseerd. Trossard heeft zijn kansen niet gegrepen. Vertel mij dan eens wie hij dan nog kansen had moeten geven?”

Harde kritiek aan het adres van de youngsters dus die zogezegd hun kansen niet zouden gegrepen hebben. Al vallen de woorden van De Preter natuurlijk met een korrel zout te nemen, omdat de man in de eerste plaats advocaat van Martinez blijft en het moeilijk is om vanuit die rol objectief te oordelen.

Poll: Vind je dat de advocaat gelijk heeft?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Canada  I  Marokko  I  Kroatië

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024