Ex-Club Brugge-trainer Philippe Clement zit met de handen in het haar: “Wat nu?!”

Ex-Club Brugge-trainer Philippe Clement zit met de handen in het haar: “Wat nu?!”
Maandag 12 december 2022 - 16:00   I   door Redactie

Philippe Clement stond de afgelopen weken vaker dan verwacht in de spotlight bij de Belgische media. Dat heeft alles te maken met de zoektocht naar een nieuwe bondscoach, waar Clement als één van de opties naar voren geschoven wordt.

Intussen is de trainer gewoon nog werkzaam bij AS Monaco. Hij trok ongeveer een jaar geleden van Club Brugge naar het Franstalige prinsdom. Momenteel staan Monaco en Clement zesde in de Ligue 1. PSG is de leider met een voorsprong van 14 punten op de Monegasken.

De trainer krijgt binnenkort mogelijk een ferme opdoffer te verwerken. Manuel Neuer, de doelman van Bayern München, brak dit weekend zijn been op skivakantie. Neuer zal lange tijd out zijn en Bayern moet dus een vervanger vinden. Daarvoor zouden ze volgens L'Équipe zijn uitgekomen bij Nübel.

Alexander Nübel wordt momenteel door de Duitse rekordmeister uitgeleend aan AS Monaco. Als Bayern hem definitief terughaalt, dan zal Clement een nieuwe doelman moeten vinden. Hij heeft anders namelijk enkel Thomas Didillon, gehuurd van Cercle Brugge, nog achter de hand.

Poll: Zal Clement ook volgend seizoen nog aan de slag zijn als T1 van AS Monaco?

TAGS  I  AS Monaco  I  Rode Duivels  I  Bayern München

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024