‘Onheilspellend: Verhaeghe en co. zijn gewaarschuwd over nieuwe hoofdtrainer’

‘Onheilspellend: Verhaeghe en co. zijn gewaarschuwd over nieuwe hoofdtrainer’
Zaterdag 31 december 2022 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge lijkt er eindelijk witte rook op komst. De verschillende Vlaamse media melden dat de landskampioen dicht bij een akkoord met Scott Parker staat.

Parker is een 42-jarige Engelsman die eerder dit seizoen bij Bournemouth aan de kant geschoven werd. Nadat hij vorig seizoen met de club gepromoveerd was, waren de slechte resultaten niet de reden voor zijn ontslag.

De 9-0 verlieswedstrijd tegen Liverpool zat er zonder twijfel voor iets tussen, maar vooral de relatie tussen Parker en het bestuur verliep stroef. “We zijn ver van waar we moeten zijn”, klonk het aan de start van het seizoen na een oefenmatch.

Zo richtte hij zich tot zijn bestuur met een eerste vorm van kritiek op het transferbeleid. “Ik voel me slecht voor de fans, want we hebben helemaal geen ploeg voor de Premier League”, liet hij dan weer na de 9-0 tegen Liverpool optekenen.

Ontslag

Die uitspraak was de druppel voor het bestuur, die hem daarna aan de kant schoof. Het Laatste Nieuws meldt dat er na zijn vertrek in de kleedkamer te horen is dat hij de spelers niet langer op de juiste manier motiveerde.

“Binnen deze club moet men respect tonen”, meldde het bestuur in de ontslagmededeling. “Voetbaltechnisch lijkt Parker in het Brugse kraam te passen. Met veel oog voor de ontwikkeling van jonge spelers ook”, klinkt het bij HLN.

“Al ligt de focus in eerste instantie op snel resultaat. Opdat de rust bij Club er na een woelige periode snel zou terugkeren”, is de conclusie van de krant. Als Parker de opvolger van Hoefkens wordt, dan zal hij er voor moeten zorgen dat Club er meteen staat!

Poll: Denk jij dat Parker de juiste keuze is voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bournemouth

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024